skandinavian_artister > TURQUOISE SUN

TURQUOISE SUN
Neo-Psychedelia from the Flavorful North.

Turquoise Sun’s musik pulserer i den moderne neo-psykedelisk ånd. Musikken består af en rocket psych-pop med elektroniske strømninger, der blandes i energiske up-beat sange, laid-back grooves og syrede atmosfæriske udskejelser. Bandet nørder deres lyde helt ud og sætter alt fra retro-synths, saxofon til fuzz guitarer i spil.
Aktuelle koncerter
TURQUOISE SUN
19/08-2017
Aalborg, 1000Fryd støtteshow
19/08-2017
Viborg, Vibstock Festival
26/08-2017
Kolding, Godset
01/09-2017
Aarhus, Sofar Sounds
16/11-2017
Skanderborg, Walters Musikcafé
Luk
TURQUOISE SUN
I maj 2015 udkom deres debut Ep, der udover flotte anmeldelser gav storros i Debut på P6 BEAT, og en direkte 1. plads på P3 Barometeret til anden single Tunnel Vision.

I Maj 2016 indgik de et samarbejde med Skateboard giganten i Californien Thrasher Magazine og VICELAND [USA] og fik 2 sange vist nationalt i USA, Canada og Australien. I september udgav de deres nyeste single Easytree, har roteret dagligt på P6 BEAT i flere måneder. Turquoise Sun sluttede 2016 af i studiet hvor 3 nye tracks blev lagt ned. Deres farverige live performances har fået fanget anmeldernes opmærksomhed siden begyndelsen, og i foråret 2017 starter bandets 4 Danmarks turné.

”De har opbygninger der er Tame Impala værdige, og så fik jeg en totalt AIR vibe… Det lyder som den perfekte kombination. Prøv at lyt engang, ja, fantastisk!”
P6 BEAT // Casper Bach Hegstrup

“Jeg har så kæmpe optur over den sang her! Jeg har hørt den fire fem gange og jeg knus-elsker den allerede.”
DR P3 // Regitze Engelhardt

”Første gang jeg stødte på [Turquoise Sun] var i foråret da jeg mødte en amerikaner i Estland af alle steder. Han havde lige havde fået øjnene op for det her band, og sagde det var det fedeste han havde hørt komme ud fra Danmark i meget meget land tid… Jeg tror ik de har blevet spillet så meget på kanaler her, men det kan vi da gøre om på!”
P6 BEAT // Carsten Holm

”Allerede i navnet røbes en forkærlighed for det farverige og sådan var koncerten også. Der var ikke meget at udsætte på Turquoise Sun, hvis musik nok peger tilbage til 70’erne, men også flugter fint med neo-psykedeliske bands som Tame Impala, Animal Collective, The War On Drugs og hjeml Spids Nøgenhat.” GAFFA // Ole Svidt

”Det er lyden af laid back dasen eller stille dans i solen, men en catchy grundrytme, behagelige udsvævende vokaler og på sin egen lidt aparte måde et vist hitpotentiale. Som en varm brise fra fortiden med elektroniske elementer der har noget lidt overjordisk, futuristisk over sig.”
// GF ROCK Magazine

“Sangskrivningen er solid og melodierne er gode. Så nyd, dans, og tag de substanser dit hjerte begære og tjek Turquoise Sun ud, du vil ikke fortryde det.”
// SOUND OF AARHUS

“Det er sjældent at høre så velproduceret og organisk sound-scape på en debut.”
// Rockfreaks.net
Aarhus: Nørre Allé 70A 1 - 8000 Aarhus C - tel. 86127722