skandinavian_artister > Rasmus Walter

Rasmus Walter har succes som soloartist
Rasmus Walter udgav albummet "Lige Her Lige Nu" 4 marts 2013.

Rasmus Walter har pløjet hele Danmark igennem flere gange med sit trofaste band, der uden ret få pauser, har været konstant på tour i hele 2013.
Rasmus Walter tager igen med bandet rundt i sommeren 2014.
Aktuelle koncerter
Rasmus Walter
23/08-2014
Viborg, Tinghallen
Luk
Rasmus Walter har succes som soloartist
Knust Glas


Endeløst


JANUAR 2014
Rasmus Walter har haft et forrygende år i 2013, med hitsinglerne ”Endeløst”, ”Knust Glas” sit andet solo-album ”Lige Her Lige Nu”, samt singlen af samme navn. Han har også utrætteligt pløjet hele Danmark igennem flere gange med sit trofaste band, der uden ret få pauser, har været konstant på tour i hele 2013.

Rasmus Walter tager igen med bandet rundt i sommeren 2014.

NOVEMBER 2012
Rasmus Walter er efter 1½ år klar med første forsmag på sit kommende andet soloalbum, der er sat til udgivelse 4 marts 2013.
Rasmus Walters nye single ”Endeløst” udkom mandag D. 12 nov, og var P3’s Ugens Uundgåelige uge 46.

Rasmus Walter debuterede som solist i foråret 2011, hvor han udsendte sin meget roste dansksprogede debut med førstesinglen ”Dybt vand”. Albummet var indspillet med hjælp fra musikerne Martin Sahl og Martin Sandberg, der til daglig udgør rytmegruppen i Vinnie Who, og produceret af Rasmus Walter selv.

På den nye plade har Rasmus imidlertid allieret sig med udefrakommende producerkræfter, og albummet er blevet til på en måneds intensive indspilninger i august i Medley-studierne med Søren Mikkelsen ved roret som med-producer.

Før han kastede sig over solokarrieren, kunne man i knap et årti opleve Rasmus Walter som frontfigur i bandet Grand Avenue. Gruppen nåede at udgive fire engelsksprogede albums og havde en enkelt P3’s Uundgåelige tilbage i 2007 (”The Outside”), inden de for nogle år siden besluttede sig for at holde en pause på mere eller mindre ubestemt tid.

Rasmus’ lyst til at tage solospringet har dog ligget og ulmet siden Grand Avenue’s første udgivelse, hvor han hurtigt fandt ud af, at han havde langt flere idéer og mere musik i hovedet, end der kunne realiseres gennem bandet. Jo mere der blev lagret, jo klarere blev det, at der lå en soloplade og ventede et sted under overfladen.
At Rasmus Walter kastede sig over det danske begyndte som lidt af en tilfældighed, da hans tvillingebror Anders, der er illustrator, bad ham om at skrive et dansksproget nummer til sin tegneserie. Den udfordring viste sig at blive afgørende for Rasmus, og han opdagede hurtigt mulighederne ved at udtrykke sig på dansk i stedet for på engelsk. Anders Walter instruerede også videoen til Rasmus' første solosingle, "Dybt vand" og står også bag videoen til den nye single, Endeløst.

http://rasmuswalter.dk
http://www.facebook.com/rasmuswalterdk?fref=tsNOVEMBER 2011
Rasmus Walter forkæler publikum til årets sidste koncert

Den danske sanger og sangskriver Rasmus Walter har siden udgivelsen af det selvbetitlede dansksprogede solodebutalbum oplevet massiv succes fra anmeldere og publikum. I december gæster han et næsten udsolgt Store Vega til årets sidste koncert, hvor han vil forkæle publikum med musikalske overraskelser.

I april udgav Rasmus Walter sit første selvbetitlede soloalbum til fremragende anmeldelser. Albummet, der indeholder singlerne ”Dybt Vand”, ”Det Stille Angreb” og ”Så det synger”, er et af de 10 mest spillede på P3 i år, og med mere end 6.000 solgte albums har Rasmus Walter allerede markeret sig som et forfriskende indslag på den danske rockscene.

Den store succes med albummet har i 2011 bragt Rasmus Walter på en omfattende danmarksturné på landets spillesteder og festivaler, ligesom han er nomineret til årets Gaffa Award i kategorierne Årets Mandlige Artist samt Årets Plade. Tidligere på året høstede han en nominering til dette års Danish Music Awards i kategorien Årets Danske Musikvideo for ”Dybt Vand”.

Stor koncertoplevelse med gæsteoptrædener
Når han gæster Store Vega 16. december 2011, kan publikum se frem til en ekstraordinær oplevelse. Rasmus Walter har nemlig inviteret alle albummets gæstesolister med – blandt andet kan man opleve sangerinden Julie Maria, Freja Loeb og Silas Bjerregaard fra Turboweekend på scenen med Rasmus Walter.

Supportnavnet er dansk-norske Elou Elan, der med debutalbummet ”All That Turns” fra september i år, høstede fantastiske roser i pressen. Blandt andet gav Gaffa albummet fem stjerner med følgende ord: ”Højdepunkterne står i kø på ”All That Turns”, der, hvis der er nogen retfærdighed til, bare venter på at komme ud og lægge verden for Elou Elans fødder.”

FEBRUAR 2011
Rasmus Walter udsender sin solodebut i april.

I knapt et årti har man kunnet opleve den danske sanger og sangskriver Rasmus Walter på engelsk, når han har lagt sine folder som frontmand i det danske band Grand Avenue. Fire studiealbums har Rasmus Walter udgivet sammen med bandet, der nu holder en mindre pause.

I slutningen af 2010 var Rasmus Walter i studiet for at indspille sin solodebut. Albummet er indspillet sammen med Martin Sahl og Martin Sandberg, der til daglig udgør rytmegruppen i Vinnie Who og gæstes af bl.a. Silas Bjerregarrd (Turboweekend) og sangerinden Julie Maria. Albummet er produceret af Rasmus Walter.

Det dansksprogede album udkom i april 2011. De to singler "Dybt vand" og "Det stille angreb" med tilhørende videor er, instrueret af art director og videoinstruktør Anders Walter.

Albummet har fået titlen ”Rasmus Walter” og udgives på Playground Music.
e-mail: skandinavian@skandinavian.dk | Vestergade 5 B | 8000 Aarhus C | tel. +45 86127722 | fax. +45 86127503