skandinavian_artister > Poul Krebs

POUL KREBS & BAND - LIVE 2018
Et af Krebs bedste album (BT, 4 stjerner)
…med et stringent spillende orkester, får han ny luft under vingerne (Gaffa, 4 stjerner)
…13 ret sympatiske sange med hold i virkemidlerne (Nordjyske, 4 stjerner)
Der er blevet taget godt imod ”Maleren og delfinerne på bugten” – det nye album fra Pouls Krebs. #1 på iTunes, fine anmeldelser i dagbladene – og ikke mindst masser af begejstrede meldinger fra publikum.

Aktuelle koncerter
POUL KREBS
30/01-2018
Aarhus, Hermans Kulturhus
01/02-2018
Herning, Koncertsalen
06/02-2018
Fredericia, Teater
07/02-2018
Ringsted, Kongrescenter
08/02-2018
Randers, Værket
12/02-2018
Helsingør, Kultur Værftet
13/02-2018
Kbh., DR Koncertsalen
14/02-2018
Roskilde, Kongrescenter
15/02-2018
Vejle, Musikteater
20/02-2018
Odense, Magasinet
21/02-2018
Greve, Portalen
22/02-2018
Esbjerg, Musikhus
26/02-2018
Aalborg, Skråen
27/02-2018
Silkeborg, Jysk Musikteater
28/02-2018
Svendborg, Borgerforeningen
01/03-2018
Aabenrå, Gazzværket
06/03-2018
Holbæk, Elværket
07/03-2018
Frederikshavn, Det Musiske Hus
08/03-2018
Grenå, Pavillonen
09/03-2018
Viborg, Tinghallen
13/03-2018
Skive, KulturCenter Limfjord
14/03-2018
Horsens, Det Ny Teater
15/03-2018
Holstebro, Musikteatret
Luk
POUL KREBS & BAND - LIVE 2018
Det er det første soloudspil fra Krebs i tre år – og et album der overalt emmer af stor musikalitet og tæt samspil, som afsæt for en række meget stærke sange fra historiefortælleren og poeten Poul Krebs. Albummet er igen lavet med det band han samlede omkring ”Asfalt” - som siden har været del af hele det store KrebsFalch projekt og nu igen er klar til at drage landet rundt med Poul Krebs. De nye sange vil naturligvis stå i centrum – men der vil selvfølgelig også være plads til perler fra dét store sangkatalog, der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære musikere.
.-Jeg har kaldt mit nuværende band for mit ”drømmehold” – og det tror jeg, de fleste vil forstå, når de hører det nye album. Når folk omkring dig spiller som de gør, må man sgu tage sig sammen for at skrive nogle ordentlige sange. Og de sange der er kommet på det nye album råber bare på at blive spillet live - så det bliver en fornøjelse, at præsentere både nye og gamle sange for publikum ved forårets koncerter.
Poul Krebs (vokal, akustisk guitar), Palle Hjorth (tangenter), Rasmus Valldorf (trommer), Rune Kjeldsen (guitar – og producer på det nye album) og Troels Skjærbæk (bas og kor).
Link til et par af de nye sange spillet live: https://www.facebook.com/Poulkrebs/videos/1614163861968632/
Meget mere Poul Krebs på Facebook: https://www.facebook.com/Poulkrebs/
I KREBSENS VENNEKREDS

En helt unik Poul Krebs-weekend på Skraaen i Aalborg den 29. og 30. september 2017.
Poul Krebs i seks forskellige setups på to dage!

Poul Krebs tager det hårde hold af musikere med + en håndfuld særlige gæster: Michael Falch, Matt The Electrician (US), Troy Young Campbell (US), Ida Wenøe,
og Henning Kvitnes (N)


Poul Krebs udgiver den 29. september det nye album ”Maleren og delfinerne på bugten” – og fejrer det med at lave et helt unikt koncertarrangement på et af hans all time favoritspillesteder: Skraaen Nordkraft i Aalborg. Der er tale om en to dages mini-festival hvor publikum kan opleve Poul Krebs i seks forskellige set ups i løbet af de to dage.

I KREBSENS VENNEKREDS – PROGRAMMET:

Fredag aften starter Poul Krebs med solo at præsentere sit nye album, incl. akustiske smagsprøver på de stærke sange. Senere på aftenen tager bandet over – med en helt særlig album-koncert, hvor de spiller ”Små sensationer” fra ende til anden. Valget af netop det album er taget af publikum, via en stor Facebook-event i løbet af sommeren.

Lørdag eftermiddag starter med en special præsentation af ”Maleren og delfinerne på bugten” – først med gennemlytning af albummet, efterfulgt af en interviewsession, hvor Poul Krebs fortæller om arbejdet med de nye sange.
Senere lørdag eftermiddag byder Poul velkommen til en eksklusiv House Of Songs koncert – hvor nogle af hans internationale venner og kollegaer spiller og fortæller om dette helt særlige sangskriver-fællesskab der nu har bredt sig til mange lande, og som er startet af Poul Krebs og sangskrivervennen Troy Young Campbell (US). Udover Troy vil også Matt The Electrician (ligeledes fra Austin, US) og Ida Wenøe (pæredansk sangskriver og tidligere del af bandet Boho Dancer) tage del i denne koncert.
Lørdag aften starter med en koncert hvor Poul Krebs og hans faste band spiller hele det nye album – og aftenen slutter med en Galla & Greatest Hits-koncert, hvor også en række gæstesolister synger med undervejs. Udover de allerede nævnte deltagere i House of Songs-koncerten, dukker også Michael Falch og den norske veteran Henning Kvitnes op som del af det vilde line up lørdag aften.

I Krebsens Vennekreds bliver eneste lejlighed for at høre Poul Krebs og band i løbet af efteråret 2017!

Arr.: www.skandinavian.dk


POUL KREBS - LIVE AKUSTISK 2017
Med nye og gamle sange og historier - og i særdeles godt selskab med: Palle Hjorth (tangenter), Rasmus Valdorf (trommer), Rune Kjeldsen (guitar) og Troels Skjærbæk (bas).
Efter et hæsblæsende og succesfuldt år med KrebsFalch, vender Poul Krebs nu tilbage som sig selv – og drager i marts/april 2017 på intim akustisk forårstur rundt til en række gode koncertsteder i Danmark.

Poul Krebs er i fuld gang med arbejdet på et nyt soloalbum – og det er både nye sange herfra såvel som udvalgte perler fra det store bagkatalog, der bliver repertoiret på turen. Og selvfølgelig med masser af plads til de gode historier og underfundige iagttagelser, der altid er en vigtig del af en aften med Poul Krebs.
Det nye album er lavet i selskab med Poul Krebs faste band – der også tager med ham landet rundt i marts og april 2017. Om turen siger Poul Krebs selv:
Vi har sådan set bare ladet de nye sange fortælle deres egen lille historie, og nu synes det rigtigt, at prøve dem af der ude i virkeligheden, helt tæt på og nær ved. Uden den store maskine og på nogle af de gode mindre steder i det store lille land!
Det nye album udkommer i efteråret 17 – med en single planlagt til udgivelse op til turen.
Poul Krebs & Band – Live Akustisk 2017:
26.03 Samsø (Brundby Hotel), 27. + 28.03 Aarhus (Musikhuset, Lille Sal), 04.04. København (Bremen), 05.04 Køge (Bygningen), 06.04 Ringsted (Kultur og Kongrescenter), 11.04. Frederiksværk (Gjethuset), 12.04 Holstebro (Black Box), 13.04 Herning (Kongres Center, Teatersalen), 17.04. Horsens (Ny Teater), 18.04 Harboøer (Hotel), 19.04 Struer (Kulturhuset) og 20.04 Vejle (Musikteater).
www.facebook.com/Poulkrebs

----------------------------------------------------------------------


Poul Krebs samler drømmerholldet under åben himmel i 2015!
Krebs har selv kaldt det nye band for hans ”dream team” – og han samler holdet igen i sommeren 2015, til en tur landet rundt under åben himmel.
- "Koncerten i dag viste da også en tydeligt revitaliseret Krebs (…) Et godt, tight, band der tog den en tur ned ad den sorte rock-highway…" (BT, liveanmeldelse, Smukfest 2014, 4 stjerner)

- "Super var koncerten faktisk fra start til slut. Selvfølgelig først og fremmest på grund en velsyngende Krebs. Dernæst som følge af bandets musikalske overskud og legelyst. Men så sandelig også i kraft af den bedste livelyd, der nogensinde har lydt ud over Fyn og Jylland." (Fredericia Dagblad, liveanmeldelse Hindsgavl 2014)

- "I det hele taget var det faktisk enormt hyggeligt med Poul Krebs i regnen. Der er noget betryggende over hans stemme. Men kan slappe af, smilet vinder frem og man er i godt selskab, som var det ens yndlingsonkel, der sidder og fortæller historier med sin velkendte stemme, som man er vokset op med. Skønt." (TV2.DK, live anmeldelse Smukfest 2014, 4 stjerner)

2014 har været et af de helt store år i Poul Krebs ellers lange og omfattende karriere. Året startede med udgivelsen af albummet ”Asfalt”, der gik direkte ind som #1 på listen over de mest solgte albums i Danmark - og Poul og bandet fik, efter deres stærke koncert på Smukfest i august, overrakt guldplader som endnu et bevis på successen.

Da Poul Krebs var på stor solotur i februar/marts, måtte størstedelen af spillestederne hænge de røde lygter ud, som tegn på aldeles udsolgt. I efteråret høstede Poul Krebs masser af ros for sine flotte udgaver af andres sange, i TV-2-serien ”Toppen af Poppen” – og fulgte op med en stor turne i november, hvor mere end 10.000 publikummer oplevede Poul Krebs & hans nye band for fuld udblæsning.

Året sluttede med endnu en succes, da Sonys Greatest Hits album ”Sådan nogen som os – og alle de andre”, gik direkte ind som #2 på salgslisten og endte med at give Krebs endnu en guldplade til samlingen.

Poul Krebs har selv kaldt det nye band for hans ”dream team” – og han samler holdet igen i sommeren 2015, til en tur landet rundt under åben himmel. Bandet består af: Rune Kjeldsen (guitar), Troels Skjærbæk (bas og kor), Palle Hjort (tangenter) og Christer Jansson (trommer) - suppleret af blæsertrioen Michael Bladt (tenorsax), Rasmus Bøgelund (trompet) og Gustav Rasmussen (trombone).

'Asfalt' fik meget fornemme anmeldelser ved udgivelsen:

- ”…det afvekslende udspil har dynamisk live-energi og flere letantændelige melodier” skrev Jyllands Posten og gav 4 stjerner.

Politiken gav ligeledes 4 stjerner og skrev om ”det ganske durkdrevent komponeret album”.

BT var ude med 5 stjerner og begrundelsen: ”Sjældent har Poul Krebs komponeret og spillet med et så smittende overskud (…) med sine mange gennemarbejdede lag er ’Asfalt’ årets første store danske album”.

På Rootzone.dk hed det helt enkelt: ”Poul Krebs har med ”Asfalt” givet os en af sine bedste plader til dato.”


2014:

2014 ligner allerede et af de store år i Poul Krebs lange og omfattende karriere. Hans seneste album ”Asfalt” gik, ved udgivelsen i februar, direkte ind som #1 på listen over de mest solgte albums i Danmark – og under hans store solotur i februar/marts, måtte størstedelen af spillestederne hænge de røde lygter ud, som tegn på aldeles udsolgt. Flere af koncertstederne meldte, at de sagtens kunne ha solgt flere koncerter, havde der været mulighed for det.

”Asfalt” blev indspillet ved nogle intense sessions, med et drømmehold af musikere – og det så længe ud til at blive mere end svært, at få samlet holdet til en turne. Men nu er det lykkedes at få kalenderne i sync - og i november drager Poul Krebs og band rundt til en række af de bedste koncerthuse og spillesteder i DK. ”Det bliver i stærkeste opstilling”, som Poul Krebs selv siger om november-turen, hvor han er omgivet af guitaristen Rune Kjeldsen, bassisten Troels Skjærbæk, tangentspilleren Palle Hjort og den svenske trommeslager Christer Jansson:

-Det var en stor fornøjelse at indspille ”Asfalt” med det hold – og jeg glæder mig virkelig til at tage på en lang tur sammen med dem. En tur der giver os mulighed for både at spille de nye sange, sådan som de blev skabt – og samtidig at spille en masse forskellige sange fra mit bagkatalog og se om ikke vi kan finde den samme stærke vibe frem til dem, som det lykkedes at give sangene på det nye album.

”Asfalt” fik meget fornemme anmeldelser ved udgivelsen: ”…det afvekslende udspil har dynamisk live-energi og flere letantændelige melodier”, skrev Jyllands Posten og gav 4 stjerner. Politiken gav ligeledes 4 stjerner og skrev om ”et ganske durkdrevent komponeret album”. BT var ude med 5 stjerner og begrundelsen: ”Sjældent har Poul Krebs komponeret og spillet med et så smittende overskud (…) med sine mange gennemarbejdede lag er ’Asfalt’ årets første store danske album”. Og på Rootzone.dk hed det helt enkelt: ”Poul Krebs har med ”Asfalt” givet os en af sine bedste plader til dato.”

Poul Krebs feat. Jansson, Hjorth, Kjeldsen & Skjærbæk live 2014: Esbjerg, Tobakken (6/11), Ringsted Kongrescenter (7/11), MCH Herning Kongrescenter (8/11), København, Koncerthuset, Studie 2 (13/11), Viborg, Tinghallen (14/11), Greve, Portalen (15/11), Grenå, Pavillonen (20/11), Holstebro Musikteater (21/11), Grindsted, Magion (22/11), Svendborg, Borgerforeningen (26/11), Kolding, Godset (27/11), Skråen, Ålborg (28/11) og Aarhus, Musikhuset (29/11).


Januar 2014
… en ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer. Lige præcis dét fik vi tirsdag aften. Noget vi aldrig glemmer. Jeg gør i hvert fald ikke. (Gaffa liveanmeldelse, 5 stjerner)
Poul Krebs udsender i februar albummet ”Asfalt”, det første med nye sange siden 2011. Det følges op af en omfattende solo-tur – og i juli/august samler Krebs igen bandet omkring sig, for at give udvalgte koncerter landet over.
Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet mere end 500 sange, har spillet langt over 1000 koncerter og har gennem karrieren solgt mere end 1 million eksemplarer af sine albums. Når han og bandet igen indtager sommerscenerne, kan publikum se frem til både nye numre og genhør med en række af de store sange, der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere.
”Når Poul Krebs er bedst, er han en af vore bedste skæbnefortællere”, skrev den danske anmelder-nestor Torben Bille. ”…en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse”, hed det i en karakteristik i Jyllands Posten – mens BT har kaldt Poul Krebs for ”én af dansk poprocks bedste iagttagere”.
Poul Krebs startede sin musikerkarriere i midten af 70erne og albumdebuterede i 1979 med ”Efter stormen”. Sangskriveren og historiefortælleren Poul Krebs trådte for alvor i karakter på 1988-albummet "Hvor gaden blir til sand", der blandt andet indeholdt senere Krebs-klassikere som "For enden af regnbuen", "I dag og i nat" og "Dansen". Stadigt flere fik øjne og ører op for sangskriveren Poul Krebs via albums som ”Fri som et forår” (1990) og ”Morgendagens tåber” (1991) og via den nærmest uendelige turnevirksomhed han og bandet kørte i slutningen af firserne og begyndelsen af 90erne.
Det hele store gennembrud kom i 1995 med ”Små sensationer, der bl.a. indeholdt mega-hittet ”Sådan nogen som os”, der efterfølgende blev belønnet med P3 Prisen som ”Årets Lytterhit” og flere gange er stemt ind blandt de mest populære af danskernes yndlingssange. Siden er kommet en lang række albums – og hitrækken bliver stadigt større for hver ny udgivelse. Sange som ”Johnny”, ”Morrison, Dylan & Elvis”, ”Prinsessen af Ålborg”, ”Kommer solen frem”, ”Hør suset”, ”Lad mig følge med”, ”Hvem har stjålet det glimt”, ”Smiler din sol”, ”Jeg lar min dør stå lidt på klem” og ”Bjergene på Mols” er stadig favoritter såvel på sætlisten som fra radiostationernes playlister.
Seneste albumudspil fra Poul Krebs kom i 2011 i form af dels den engelsksprogede ”Magnolia Tales” (produceret af Bob Dylan kapelmesteren Charlie Sexton) og dels den dansksprogede ”Der er noget ved alting”.Marts. 2013
POUL KREBS & BAND SOMMERTUR
Greatest Hits & andre gode sange 1988 – 2013
”Når Poul Krebs er bedst, er han en af vore bedste skæbnefortællere”, har Torben Bille, de danske
rockanmelderes grand old man, skrevet. ”…en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse”, hed det i en karakteristik i Jyllands Posten – mens BT har kaldt ham for ”én af dansk poprocks bedste iagttagere”.
Tilbage i 1988 udgav Poul Krebs sin egentlige solo-debut "Hvor gaden blir til sand", der blandt andet indeholdt senere Krebs-klassikere som "For enden af regnbuen", "Idag og i nat" og "Dansen".
Når Poul Krebs i 2013 tager sit band med ud i sommerlandet, er der så gået 25 år siden det hele for alvor startede - og det fejres med en jubilæumssætliste, fyldt med Greatest Hits og andre af de store sange der hver gang formår at sætte gang i festen hos publikum.
Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 21 solo- eller Krebs Band-albums (alt iberegnet), tilsammen solgt i mere end 1 million eksemplarer. På den kommende sommerturne bliver der genhør med en
række af de sange der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere.
Live on stage: Poul Krebs (vokal, guitar, mundharpe), Niels Chr. Simmelsgaard (guitar, kor), Ask
Kjærsgaard (div. guitarer, steel, banjo, keyboards), Kent Olsen (trommer), Tove Sørensen (bas, kor)
og Claudia Scott (vokal og guitar).

www.facebook.com/poulkrebsDer har været så mange ønsker om en solotur, hvor jeg spiller de sange der har betydet mest for folk. Det gør jeg nu. Og så dukker der nok også et par overraskelser op undervejs… (Poul Krebs)


”Når Poul Krebs er bedst, er han en af vore bedste skæbnefortællere”, har Torben Bille, de danske rockanmelderes grand old man, skrevet. ”…en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse”, hed det i en karakteristik i Jyllands Posten – mens BT har kaldt ham for ”én af dansk poprocks bedste iagttagere”.

Tilbage i 1988 udgav Poul Krebs sin egentlige solo-debut "Hvor gaden blir til sand", der blandt andet indeholdt senere Krebs-klassikere som "For enden af regnbuen", "I dag og i nat" og "Dansen". Når Poul Krebs nu i starten af 2013 drager på solo-tur, er der så gået 25 år siden det hele for alvor startede - og det fejrer han nu ved at gå på jagt i hele det store bagkatalog og her hente både Greatest Hits og andre gode sange til jubilæums-sætlisten.

Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 21 solo- eller Krebs Band-albums (alt iberegnet), tilsammen solgt i mere end 1 million eksemplarer. På den kommende turne bliver der genhør med både de største, de første, de smukkeste, de mest blå og de mest aktuelle – selvfølgelig i godt selskab med underfundige og skæve historier fra Poul Krebs rejse igennem livet. Den rejse der har gjort ham til en af landets mest populære kunstnere – og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”, ”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”, ”Morgendagens Tåber” og ”På En God Dag”.www.facebook.com/poulkrebs
Sjovt nok var den duotur med Kvitnes måske nok tænkt som to mænd på en barstol og en masse historier, men det har nu udviklet til en lille fest med Claudia Scott og Christer Jansson på holdet. Vi glæder os til at dele den med danskerne. (Poul Krebs)

Ja, det var egentlig tænkt som en hyggelig duotur hvor Poul Krebs og hans norske ven og kollega Henning Kvitnes skulle dele scene og rampelys og fortælle gode historier fra barstolene. Men så blev de enige om at udvide med mandolinspilleren, guitaristen og sangerinden Claudia Scott (også fra Norge) og den svenske trommeslager Christer Jansson – og da Kvitnes så greb den elektriske barytonguitar, udviklede det hele sig til en gedigen fest. Med et repertoire af velvalgte greatest hits og andre højdepunkter fra de to populære sangskriveres imponerende bagkataloger, har det betydet kanonstemning, medlevende publikummer og masser af god feedback til Krebs, Kvitnes & co. ovenpå den første håndfuld koncerter i Norge, hvoraf de fleste har været udsolgte.

Fra 6. november går turen til Danmark, hvor Krebs, Kvitnes og deres stærke backing i alt spiller fem koncerter: DR Koncerthuset - København (6/11), Tobakken - Esbjerg (7/11), Hjallerup Kro (8/11), Tobaksgården - Assens (9/11) og Musikhuset - Århus (10/11).

Poul Krebs og Henning Kvitnes har optrådt sammen på en lang række festivaler gennem årene, som eks. Roskilde Festival i Danmark, Down On The Farm i Norge, SXSW i USA og ved Midem i Cannes, Frankrig - og har også undervejs haft et par eksotiske afstikkere til både Estland og Grønland. Sidst de var på landevejen sammen var i 2008, hvor de optrådte i Danmark, Norge og USA som del af sangskriver-bandet Song Island Revue. Siden har det været svært at finde plads i deres travle turplaner - så det er først nu, i efteråret 2012, at de to venner igen kan drage på fælles turne i Danmark og Norge. De to sangere har gennem årene også optrådt på hinandens udgivelser - senest er Poul Krebs at høre på erindringssangen ”Vesterbro 88”, der stammer fra Kvitnes aktuelle album ”Ingen Tid Å Miste”. Henning Kvitnes lader til gengæld sin stemme høre på Poul Krebs-sangen ”The Trio From Del Rio”, fra Krebs´ seneste album ”Der er noget ved alting”.

Web: www.facebook.com/Poulkrebs - www.facebook.com/HenningKvitnes

Yderligere oplysninger:
Skandinavian
Mail: stener@skandinavian.dk
Tlf. 86127722Fredag den 5. oktober udkommer Poul Krebs engelsksprogede album ”Magnolia Tales” i Norge. I den anledning er Poul Krebs mandag den 8. oktober gæst i ”Go Morgen Norge” (TV2) og den 25. oktober i NRK P1s populære ”Nitimen”, også kaldet ”Norges nasjonalprogram”. Den 24. oktober indleder Poul Krebs – i selskab med sine gode venner og kolleger Henning Kvitnes og Claudia Scott – en stor turne med 11 koncerter i Norge og 5 i Danmark.

Poul Krebs og Henning Kvitnes har optrådt sammen på en lang række festivaler gennem årene, som eks. Roskilde Festival i Danmark, Down On The Farm i Norge, SXSW i USA og ved Midem i Cannes, Frankrig - og har også undervejs haft et par eksotiske afstikkere til både Estland og Grønland.
Sidst de var på landevejen sammen var i 2008, hvor de optrådte i Danmark, Norge og USA som del af sangskriver-bandet Song Island Revue. Siden har det været svært at finde plads i deres travle turplaner - så det er først nu, i
efteråret 2012, at de to venner igen kan drage på fælles turne i Danmark og Norge. De to sangere har gennem årene også optrådt på hinandens udgivelser – senest er Poul Krebs at høre på erindringssangen ”Vesterbro 88”, der stammer fra Kvitnes aktuelle album ”Ingen Tid Å Miste”.
Henning Kvitnes lader til gengæld sin stemme høre på Poul Krebs-sangen ”The Trio From Del Rio”, fra Krebs ́ seneste album ”Der er noget ved alting”.
Med sig på vokal, mandolin og guitar har Poul Krebs og Henning Kvitnes deres fælles ven og kollega Claudia Scott.
Hun er født i England og opvokset i Norge, hvor det også er blevet til en fornem og mangeårig musikalsk karriere. I 1992 kom Claudias solo-debut "Flowers & Thorns", der bl.a. rummede #1 radiohittet "Heard You on My Radio". Siden er det blevet til yderligere tre solo-albums, senest "John Clares Dream" fra 2006.

Poul Krebs, Henning Kvitnes & Claudia Scott live:

Norge: 24.10 Herr Nilsen – Oslo, 25.10 Kolberg Gård – Vestfossen (udsolgt), 26.10 Fredrikshald Teater – Halden, 27.10 Glenghuset - Sarpsborg, 28.10 Bydel Stovner – Oslo, 30.10.Parkteateret – Moss, 31.10.Rudi Gard - Sør Fron, 01.11 Madam Felle – Bergen, 02.11.Lykta – Molde, 03.11.Brenneriet Veholmen – Smøla (udsolgt) og 04.11.Hopsjø Kirke - Hitra

Danmark: 06.11 DR Koncerthuset – København, 07.11 Tobakken – Esbjerg, 08.11 Hjallerup Kro,
09.11 Tobaksgården – Assens og 10.11 Musikhuset – Århus.

Web: www.facebook.com/Poulkrebs
www.facebook.com/HenningKvitnes
Yderligere oplysninger: Skandinavian

Mail: Stener@skandinavian.dk Tlf. 86127722


POUL KREBS & THE COMBARDOS – LIVE SOMMEREN 2012
"Med The Combardos – først og fremmest et par yderst fremtrædende guitarister som Niels Chr. Simmelsgaard og Claudia Scott – har Krebs virkelig fundet sig en flok ligeværdige legekammerater, der forstår at tilføre hver eneste sang dét ekstra, man tager til koncert for at hente (…) Der er noget ved Krebs, og det er vel at mærke langt det meste der er noget ved."
(Nordjyske Stiftstidende, liveanmeldelse nov. 2011, 5 stjerner)

Som band betragtet rager The Combardos, som Poul Krebs kalder denne seneste holdopstilling, i det hele taget mærkbart op over gennemsnittet (…) På vejen ud i novembermørket kunne jeg ikke lade være med at glæde mig over, at der stadig er plads til en kunstner, der måske i højere grad lever højt på charme, spilleglæde og et medlevende publikum end på svimlende salgstal. Godt gået, Poul. (Gaffa, live anmeldelse nov. 2011, 5 stjerner )
Poul Krebs lyder som sig selv. Alt andet ville også være mærkeligt. Det er målt med branchealen ingen tid siden, han udsendte Magnolia Tales, og målt med den plade og den foregående, Angelino Road, har de nye sange et lavmælt, næsten ufærdigt præg, der kan få dem til at kæmpe om opmærksomheden på P4, men de snyder. De starter nok i det små, men ikke så få af dem vokser sig så store som livet. (Torben Bille, anmeldelse af ”Der er noget ved alting”)

I selskab med sit nye band The Combardos, har Poul Krebs i den grad fundet storformen. Ikke mindst live, hvor han med sit synligt spilleglade band i ryggen, hver gang begejstrer publikum med vitale og hitspækkede koncerter, der afleveres med smittende energi fra scenen. Flere anmeldere har kaldt The Combardos et af de bedste bands Poul Krebs har optrådt med – og hele holdet ser frem til at cementere den påstand, når de i sommeren 2012 igen er klar til at køre turbussen rundt i Danmark.
Det blev til hele to Poul Krebs-udgivelser i 2011. Først karrierens første engelsksprogede album ”Magnolia Tales” og dernæst ”Der er noget ved alting” – begge med nye stærke sange, fra en sanger, sangskriver og musiker i stadig udvikling. Nye sange fra de to albums vil blande sig med Greatest Hits og andre perler fra det store bagkatalog, når Poul Krebs & The Combardos drager på magisk musikalsk sommertur 2012. Efter først lige at have været omkring det forjættede USA, hvor ”Magnolia Tales” udgives i foråret, fulgt op af nogle koncerter ved den store musikfestival SXSW i Austin, Texas, i marts.
The Combardos: Niels Chr. Simmelsgaard (guitar, kor), Ask Kjærsgaard (div. guitarer, steel, banjo, keyboards), Kent Olsen (trommer), Tove Sørensen (bas, kor) og Claudia Scott (vokal og guitar).
Poul Krebs har været musiker siden slutningen af 70erne. Han har i løbet af den lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 21 solo- eller Krebs Band-albums (alt iberegnet), tilsammen solgt i mere end 1 million eksemplarer i Danmark.
Okt. 2011
Krebs slutter travlt 2011 med Danmarksturne, ny bog og årets andet album!
2011 har været et af de travleste år i Poul Krebs mangeårige karriere. Året startede i USA, hvor han i januar færdiggjorde det engelsksprogede album ”Magnolia Tales”, der udkom i marts. I februar var Poul Krebs på en månedlang og totalt udsolgt turne i selskab med Michael Falch – og foråret og sommeren over, fortsatte han med omfattende turnevirksomhed, såvel indendørs som udendørs, i selskab med det faste band The Combardos.
Undervejs i den lange turne blev der skrevet en række nye dansksprogede sange – og i sensommeren gik Poul og bandet i studiet på Samsø for dér at lave årets andet album, der nu udkommer 7. november, under titlen ”Der er noget ved alting”. Samme titel, i øvrigt, som på Stig Matthiesens on-the-road-bog-portræt af Poul Krebs, der også udkommer 7. november. Her har forfatteren fulgt Poul Krebs og bandet igennem store dele af 2011 – og tegner i bogen et levende portræt af en af Danmarks mest populære musikere.
Samtidig med udgivelsen af bog og album, starter Poul Krebs & The Combardos en ny tur Danmark rundt, med 12 koncerter landet over i løbet af november måned. Her vil repertoiret runde både de nye engelske og de nye danske sange – selvfølgelig suppleret med en lang række greatest hits og et par af de mere ”hemmelige” perler fra bagkataloget.
Efter de mange koncerter det allerede er blevet til i 2011, er det et særdeles tæt sammenspillet band der nu igen drager på landevejen – hvor de med garanti vil leve op til årets overskrifter og udsagn som "Overbevisende Krebs", "svedig musik fra Poul Krebs og band, der bankede musikbarometeret i top", "flot koncert", "Poul Krebs Band - nu med trompet og banjo - og hvor er det bare HELT vildt godt" og "spilleglæden nåede helt op på række 18 uden filter".
Live on stage: Poul Krebs (vokal, guitar), Kent Olsen (trommer), Tove Sørensen (bas), Niels Chr. Simmelsgaard (guitar), Ask Kjærsgaard (div. guitarer, steel, banjo, keyboards) og Claudia Scott (vokal og guitar).
På hele turen er den amerikanske singer/songwriter Matt The Electrician med som Special Guest.
Poul Krebs & band live november 2011: 3/11 Kolding, 4/11 Herning, 5/11 Aarhus, 10/11 Sønderborg, 11/11 Vejle, 12/11 Esbjerg, 17/11 Greve, 18/11 Odense, 19/11 Svendborg, 24/11 København, 25/11 Aalborg og 26/11 Frederikshavn.Feb. 2011
Når Poul Krebs drager landet rundt i løbet 2011, bliver det med det helt nye album ”Magnolia Tales” (udkommer 22. marts) i bagagen og med et nyt band i ryggen. ”Magnolia Tales” er Poul Krebs første engelsksprogede album i karrieren – og er indspillet i vinterens løb i Austin i Texas, i samarbejde med produceren og guitaristen Charlie Sexton. Han er til daglig kapelmester og guitarist for ingen ringere end Bob Dylan og har tidligere produceret stærke albums for bl.a. Lucinda Williams, Marc Cohn og Edie Brickell og desuden arbejdet med så prominente folk som Ron Wood, Keith Richards og David Bowie.

Se videoen ”The Making of Magnolia Tales”

Det nye band der drager med Poul Krebs på landevejen i 2011, er et stærkt hold af musikere fra København og Århus: ”De er alle sammen formidable folk, som jeg bl.a. har mødt gennem ”House of Songs” og spillet med både i USA og herhjemme. Det er en gave, at jeg kan få lov til at spille mine sange med så mange af de fineste mennesker og musikere, jeg møder på min krogede vej”, udtaler en glad Poul Krebs. Bandet rummer også et enkelt norsk/engelsk islæt i sangerinden og guitaristen Claudia Scott, der tidligere har turneret med Poul Krebs – og som synger duet med ham på singlen ”Magiske snefnug” og medvirker på koncertalbummet ”På en god dag”.

Ved koncerterne i 2011 vil sange fra det nye album naturligt blande sig med Greatest Hits og andre højdepunkter, fra det efterhånden meget omfattende og populære bagkatalog der er signeret Poul Krebs.

The Band: Kent Olsen (trommer), Tove Sørensen (bas), Niels Chr. Simmelsgaard (guitar), Ask Kjærsgaard (div. guitarer, steel, banjo, keyboards) og Claudia Scott (vokal og guitar).

Poul Krebs og hans nye band åbner sæsonen med en lille klubtur i slutningen af april, hvor de besøger: Grenå, Pavillonen (14/4), Støvring, Stubhuset (15/4), Ribe, Ribelund (16/4), Holbæk, Elværket (20/4), Rødovre, Viften (21/4), Århus, Musikhuset (22/4) og Hjørring, Vendelbohus (23/4).

Sommeren over er Poul Krebs og band at finde på en lang række af sommerens festivaler og open air koncerter.

Poul Krebs har været aktiv på den danske musikscene siden slutningen af 70erne. Han har i løbet af den lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og det kommende album bliver det 20. i rækken af albums (alt iberegnet), tilsammen solgt i mere end 1 million eksemplarer i Danmark.


- De første solokoncerter siden 2006

Efter en fantastisk sommer med sit band og en koncentreret lille turne i overgangen august/september med nogle af sine amerikanske venner i sangerskriverprojektet The House Of Song – kan Poul Krebs her i efteråret 2010 opleves ved en række intime solokoncerter.

At opleve Poul Krebs helt solo og bare bevæbnet med sange, akustisk guitar og gode historier, er en sjælden og sjældent varm oplevelse. Sidst Poul Krebs var ude på denne måde, var tilbage i 2006, hvor han begejstrede publikum på en række totalt udsolgte spillesteder rundt omkring i DK:

”For mig er solokoncerterne både en måde at komme helt tæt på publikum og en god lejlighed til at besøge nogle af de fine små spillesteder rundt omkring i Danmark, hvor ildsjælene holder liv i både musikken og sammenhængskraften.” (Poul Krebs)

Repertoiret ved solokoncerterne, vil være et håndplukket udvalg af sange fra Poul Krebs store og omfattende bagkatalog – og som kendere vil vide, kommer det til at handle om både ”greatest hits” og om de mere sjældent spillede sange der, ifølge ophavsmanden, på det nærmeste ”kræver at komme med, fordi de kommer så sjældent ud”. Krebs intime solo-koncerter har også tidligere været en god lejlighed for Poul Krebs til at prøve helt nye sange af – og mon ikke også der vil være tale om premiere på en eller flere kommende Krebs-klassikere, i løbet af efteråret 2010.

Poul Krebs har været musiker siden slutningen af 70erne. Han har i løbet af den lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 19 solo- eller Krebs Band-albums (alt iberegnet), tilsammen solgt i mere end 1 million eksemplarer i Danmark. "Karrierens måske bedste album byder på et væld af fantastiske sange", skrev Fyens Stiftstidende i deres fem-stjernede anmeldelse af det seneste udspil fra Poul Krebs, albummet ”Angeleno Road (Lige ved siden af virkeligheden)”, der udkom i foråret 2009.


POUL KREBS, DPA og DJBFA PRÆSENTERER: THE HOUSE OF SONGS LIVE – THE HOUSEWARMING TOUR

Poul Krebs Feat. Matt The Electrician (US), Kevin Welch (US), Troy Young Campbell (US) Backing: Leaving A Small Town (DK)

The House Of Songs er et unikt værksted for danske og amerikanske sangskrivere.

En ny måde både at få skrevet og videreformidlet nye sange på. House of Songs ligger fysisk i Austin, Texas – og gennem det sidste års tid har en lang række danske sangskrivere haft et to ugers ophold i huset, hvor de har skrevet nye sange sammen med stærke amerikanske sangskrivere. Poul Krebs har været en af drivkræfterne i at få huset realiseret - og det er ham der nu har inviteret tre af sine amerikanske kolleger til Danmark, hvor de fra 25/8 - 3/9 vil gæste Tønder Festival, Århus Festuge og en række udvalgte spillesteder. Med sig rundt i Danmark har sangskriverne en fælles backing i form af det roste århusianske band Leaving A Small Town.

POUL KREBS selv behøver vel ingen nærmere introduktion. De fleste kender ham som en af landets mest populære sangere og sangskrivere, men mindre kendt er nok det samarbejde han igennem mange år har haft med en lang række internationale sangskrivere. Først under paraplyen ”Song Island” – og nu i projektet ”The House Of Songs”.
Ved de kommende House Of Songs-koncerter vil Poul Krebs dels spille egne sange – og dels være vært for sine tre amerikanske gæster:

MATT THE ELECTRICIAN er, som navnet antyder, tidligere elektriker. Han plejede at optræde med sin musik på barer og natklubber rundt om i Austin efter en lang arbejdsdag. Siden sagde han det civile job op og satsede fuldt ud på musikken. Han er en særdeles original sanger og sangskriver, der bevæger sig i grænselandet mellem Eels og Paul Simon (et sted nogen har rubriceret som genren ”roots-pop”) – og emnemæssigt er hans udgangspunkt livet set igennem en lun og skæv poets briller. Matt The Electrician har udgivet en lang række albums over de sidste 10 år – senest ”Animal Boy” (2009).
TROY YOUNG CAMPBELL var i sin tid frontfigur i Texas-bandet Loose Diamonds, der bl.a. havde Bruce Springsteen blandt sine fans og af magasinet Rolling Stone blev kaldt "the hottest rocking roots band in Austin." Campbell har optrådt solo igennem mange år – og er også både mentor for rocklegenden Roky Eriksson og en habil videoinstruktør, der bl.a. har New York Dolls blandt sine kunder. Poul Krebs og Troy Young Campbell har skrevet sammen ved flere lejligheder – bl.a. sangen ”Why Do You Move So Fast”, der kan høres på albummet med Song Island Revue. Seneste solo-udspil fra Troy Young Campbell er albummet ”Long In The Sun” (2007).
KEVIN WELCH har gennem årene været en skattet gæst i Danmark, hvor han både har optrådt solo, som del af bandet Song Island Revue og i mange forskellige sammenhænge med Poul Krebs. Kevin Welch har levet som sangskriver og musik siden han i slutningen af 70erne flyttede til Nashville. Kunstnere som The Highwaymen, Solomon Burke, Ricky Skaggs og Don Williams har indspillet hans sange – og selv har han udgivet adskillige albums siden solo-debut´en ”Kevin Welch” (1990). Kevin Welch turnerer også verden over som del af trioen Kane Welch Kaplin. Trioen har udgivet flere albums, bl.a. “Lost John Dean”, der blev nummer 1 på Americana-hitlisten og gav trioen adskillige nomineringer til 2006 udgaven af Americana Honors and Awards.
LEAVING A SMALL TOWN debuterede i september 2009 med albummet ”Leaving A Small Town”.
Herfra har bl.a. P4 spillet sangene ”Let´s Go Out” og ”The View” – og Gaffa kvitterede for albummet med fire stjerner og ordene: Som et dansk svar på The Cardigans tilsætter Niels, Stinne og kompagni de landlige toner et vitalt skud popsødme og en selvbevidst 90’er-distance (…) en debut, der er blandt årets foreløbig mest stilsikre.
Leaving A Small Town ved præcis, hvem de er og hvad de vil…

POUL KREBS & THE HOUSE OF SONGS / Housewarming Tour 2010
25/8 Samsø, Brundby Hotel - www.brundby-hotel.dk
26/8 Samsø, Brundby Hotel - www.brundby-hotel.dk
27/8 Tønder, Tønder Festival - www.tf.dk
30/8 Århus Festuge, Atlas - www.aarhusbilletten.dk/event/23261
01/9 Vostrup Musikhus - www.jazzogrock.dk
02/9 Holstebro, Kielgasten - www.kielgasten.dk
03/9 København, Amager Bio - www.amagerbio.dk


Juni 2010

…mere selvsikker end længe med et solidt spillende tæt rockorkester og en af de bedste plader i mange år i bagagen. (Liveanmeldelse juni 2009, Gaffa ****)

Den blide århusianer er stadig én af dansk poprocks bedste iagttagere. Og på "Angeleno Road" er han mere skarpsindig, end han har været i årevis. (BT *****)

Karrierens måske bedste album byder på et væld af fantastiske sange (Fyens Stiftstidende *****)

Der var store roser til Poul Krebs for 2009-albummet ”Angeleno Road” - og senere for de mere end 35 koncerter den populære sanger og sangskriver i løbet af året gav sammen med sit faste og fast sammentømrede band The Angelenos. Også publikum var begejstrede og sendte albummet helt op som #2 på listen over de mest solgte i Danmark, hvilket efterfølgende resulterede i guldplader til Poul Krebs, som synligt bevis på endnu en succesudgivelse.

Poul Krebs og hans stærke backingband vender tilbage til landevejen i sommeren 2010, hvor de spiller udvalgte koncerter rundt omkring i Danmark. Repertoiret vil være hentet fra det imponerende bagkatalog Poul Krebs har opbygget gennem den store karriere, der efterhånden har ført til mere end 1000 koncerter og mere end 1 million solgte albums.


april 2009

- Travlt koncertår for den populære sanger
- Fornemme anmeldelser til nyt album
- Direkte ind som #2 på salgslisten

Den blide århusianer er stadig én af dansk poprocks bedste iagttagere. Og på "Angeleno Road" er han mere skarpsindig, end han har været i årevis. (BT *****)

Karrierens måske bedste album byder på et væld af fantastiske sange. (Fyens Stiftstidende *****)

Luksusalbum fra Poul Krebs (Jyske Vestkysten *****)

...rummer alt, hvad gamle og nyere fans kan forlange af Krebs. Og lidt mere til.
(Nordjyske *****)

Der var flotte anmeldelser til Poul Krebs da han 30. Marts udsendte sit seneste album ”Angeleno Road (Lige ved siden af virkeligheden)”. Også publikum var begejstrede og sendte albummet helt op som #2 på listen over de mest solgte albums i Danmark.

Poul Krebs og hans stærke backingband The Angelenos (Per Chr. Frost – guitar og kor, Peter Kjøbsted - bas og kor, Morten Buchholtz - keyboards og Christer ”svensken i bandet” Jansson - trommer og percussion) er højaktive i den kommende sommer, hvor det bliver til 25 koncerter over det ganske land – heriblandt to eksklusive klub-koncerter på hhv. Elværket i Holbæk (8/5) og Train i Århus (9/5).

Efterårsturneen starter 29/10 på Kulturhuset Pavillonen i Grenå og fortsætter derfra til Kolding, Godset (30/10), Rønne, Musikhuzet (31/10), Silkeborg, Jysk Musikhus (6/11), Randers, Elro Arena (7/11), Vejle, Torvehallerne (12/11), København, Amager Bio (13/11), Næstved, Næstvedhallen (14/11), Odense, Magasinet (19/11), Esbjerg, Tobakken (20/11) og Ålborg, den nye Skråen (21/11).

Mere om Poul Krebs, det nye album og alle turdatoer 2009 på www.poulkrebs.dk
April, 2009


Den første april 2009 udsender Poul Krebs albummet ANGELENO ROAD (Lige ved siden af virkeligheden) – det første studiealbum i næsten tre år fra hans hånd og en af hans mest ambitiøse udgivelser nogensinde. Poul Krebs har netop udsendt forløber-singlen EN DAG SOM I DAG – allerede i rotation på P4 og andre gode danske radiostationer. Sommeren over er Poul Krebs & band tilbage på de danske festivaler og open air koncerter, hvor de atter vil leve op til ryet som et af DKs bedste livebands.
Marts 2009

ANGELENO ROAD (Lige ved siden af virkeligheden)
Poul Krebs klar med nyt studiealbum den 1. april.

Se video fra Poul's studie session i Los Angeles

Den første april 2009 udsender Poul Krebs albummet ANGELENO ROAD (Lige ved siden af virkeligheden) – det første studiealbum i næsten tre år fra hans hånd og en af hans mest ambitiøse udgivelser nogensinde. Sangene på albummet er skrevet over en flerårig periode – og i løbet af 2008 har Krebs rejst rundt til en række af sine musikalske samarbejdspartnere i såvel Stockholm som Århus, København og Los Angeles, for sammen med disse at gøre sangene klar til indspilning.
I oktober rejste Poul Krebs og hans efterhånden stærkt sammentømrede band (Per Chr. Frost – guitar, Christer Jansson – trommer, Morten Buchholtz – keyboards og Peter Kjøbsted – bas) til Los Angeles, hvor det kommende album er indspillet. I en tid hvor de fleste studier lukker, fordi klienterne indspiller på digitalt grej i soveværelset eller køkkenet – har Krebs & co. valgt at gå imod strømmen og har lavet albummet i et af verdens bedste studier, Ocean Studios i Los Angeles forstaden Burbank.

Ocean studiet er ikke bare sjældent stort og med en akustik i verdensklasse – men rummer også en af studiebranchens bedste Neve-pulte og en imponerende samling af vintage mikrofoner og andet studieudstyr. Det kan alt sammen høres på det kommende Krebs-album – der ikke bare lyder fantastisk, men også præsenterer et band i tæt og organisk samspil omkring en række af Poul Krebs bedste sange nogensinde og med Krebs selv i vokal storform. Sammen med bandet var den erfarne US-engineer Bryan Golder (hvis cv bl.a. tæller mix og recording med navne som Tom Petty, Gavin
Degraw og Erykah Badu) – og så ikke mindst den danske top-producer Rune Westberg, der har bosat sig i Los Angeles for at fortsætte den succesfulde producerkarriere, der senest har resulteret i den internationale hitdebut fra Alphabeat.

ANGELENO ROAD er navnet på en lille gade Poul og bandet hver dag krydsede på vej til Ocean Studiet – og med tilføjelsen ”Lige ved siden af virkeligheden”, indrammer titlen også indholdet på det kommende album, hvor Poul Krebs ikke mindst hylder hverdagen og dens indbyggere, når vi ved hjælp af drømme, fantasi og gode historier formår at holde det grå og stereotype på afstand.

Poul Krebs har netop udsendt forløber-singlen EN DAG SOM I DAG – allerede i rotation på P4 og andre gode danske radiostationer. I januar og februar er Krebs på totalt udsolgt Danmarks-turne med sin gode ven og kollega Michael Falch. ANGELENO ROAD har som nævnt release den 1. april – og sommeren over er Poul Krebs & band tilbage på de danske festivaler og open air koncerter, hvor de atter vil leve op til ryet som et af DKs bedste livebands.

Web: www.myspace.com/poulkrebs - www.poulkrebs.dk

Januar 2009

POUL KREBS: SIGNATUR LIVE 2008

- Poul Krebs & band på 30 års jubilæumsturne
- 11 koncerter på en række af DKs bedste spillesteder
- stort bokssæt udgives 22. oktober 2007

Poul Krebs´ koncerter har gennem årene haft mange former og farver. Fra de svedige og energiske koncerter på rockklubberne og i hallerne – og til de afdæmpede og intime soloshows, med fortælleren og de helt nøgne sange i fokus. Fra heftige elektriske fester på festivaler og open airs – og til smukke og storladne koncerter i landets musikhuse. Fra små tætte bands til store orkestre med mange musikere. Og altid med sangene i bevægelse – udsat for nye fortolkninger og nye arrangementer.

Der har været mange musikalske gæster og samarbejdspartnere forbi gennem årene – og publikum er blevet overrasket i det valg af repertoire, der som regel har ændret sig fra aften til aften. For Poul Krebs er det nu ambitionen at samle det hele op og sætte alting sammen på ny, når han sammen med sit band, i februar 2008, starter en stor Danmarks-turne - der både fejrer det nye bokssæt og Krebs´ første 30 år i dansk musik. Det bliver en tur der kommer omkring de allerbedste spillesteder i Danmark – og publikum kan glæde sig til en række aftener med musikken i førertrøjen, når Poul Krebs og hans forrygende band spiller sig igennem de bedste, de hemmeligste og de vigtigste sange fra en lang karriere. Gæster kan bestemt ikke udelukkes – og overraskelser vil helt sikkert forekomme undervejs!
november 07

I sangen ”For enden af regnbuen” synger Poul Krebs: ”Jeg har aldrig valgt at leve/mit liv sådan som jeg gør/det er bare ligeså stille blevet/lige præcis sådan her”. Tilfældigt eller forudbestemt? Well, i 2008 kan Poul Krebs under alle omstændigheder fejre sit 30 års jubilæum som professionel musiker. Ikke at han nogensinde valgte, at det var det han skulle være - men virkeligheden formede sig altså sådan, at Poul Krebs i 1978 fik sin første pladekontrakt og siden har levet af og for musikken. Det er undervejs blevet til mere end 500 sange, et antal koncerter ingen har talt på, men som nok skal overstige 2000 – og det er blevet til omkring 1 million solgte albums over årene.

Med det retrospektive bokssæt ”Signatur” samler Poul Krebs´ på 5 CDer og 1 DVD op på hele sine karriere som indspillende kunstner. De fire af boksens CDer koncentrerer sig om at samle en lang række af de bedste sange fra Krebs´ imponerende bagkatalog – inklusive de største hits, de store publikumsfavoritter og enkelte af de glemte, men stadig holdbare sange. Tilsammen højdepunkterne fra de i alt 17 albums Poul Krebs har udgivet indtil nu, hvor flere af de tidlige har været ude af handel i mange år. Med et repertoire af nye, gemte eller glemte sange er disc 5 et virkeligt overflødighedshorn for alle der har fulgt Poul Krebs gennem årene – og her findes bl.a. Krebs´ dugfriske singlehit ”Selvhenter” i selskab med andre hidtil uudgivne sange og fortolkninger af både danske klassikere og andre sangskriveres numre. Endelig rummer bokssættet også en hel DVD, med Poul Krebs fanget på levende billeder over et tidsrum på næsten 25 år. Det er bl.a. lykkedes at finde Poul Krebs´ allerførste video ”Den Sidste Café”, lavet i 1984 til albummet ”Nat nu (under stjernerne)” – og DVDen rummer ikke mindst en lang række stærke koncertoptagelser med forskellige af Krebs´ suveræne backingbands, både Kavaleriet, Bookhouse Boys og Bookhouse Family. Og Krebs´ nuværende band er også med – i en smuk og akustisk fortolkning af ”Sweetheart”, der for første gang kan høres sunget af ophavsmanden!

Poul Krebs & band – Signatur Live 2008: 20. + 21/2 ESBJERG, Tobakken, 22/2 HADERSLEV, Harmonien, 26/2 ÅLBORG, Kongrescenter, 28/2 RINGSTED Kongrescenter, 29/2 VIBORG, Tinghallen, 1/3 HERNING, Kongrescenter, 2/3 VEJLE Musikteater, 7/3 KØBENHAVN, Glassalen, 8/3 ODENSE Koncerthus og 9/3 ÅRHUS Musikhus.

Web: www.poulkrebs.dk

Yderligere oplysninger etc.

November 2007POUL KREBS – SIGNATUR
- 30 års karriere samlet i bokssæt med 5 Cder og 1 DVD

De sange der stadigvæk er et fristed, der gir den duft af frihed jeg første gang smagte på til en The Who koncert i Vejlby Risskov hallen i 1970. Det er stadigvæk den bedste duft jeg kender. Duften af frihed når vi står der i lyset og I står der i mørket og sangene er det der binder os sammen - de to magnetfelter af lys og mørke der gnistrer mod hinanden med et centrum af tomhed lige foran scenen, fordi vi ved at alt går galt når man overtræder den usynlige streg og træder ind i det centrum der altid skal være tomt. Fordi alt går galt når man tror man er centrum for noget som helst. Den duft af frihed er det nærmeste jeg kan komme ethvert barns drøm om at blive voksen.
(Fra Poul Krebs´ forord til det kommende bokssæt)

I sangen ”For enden af regnbuen” synger Poul Krebs: ”Jeg har aldrig valgt at leve/mit liv sådan som jeg gør/det er bare ligeså stille blevet/lige præcis sådan her”. Tilfældigt eller forudbestemt? Well, i 2008 kan Poul Krebs under alle omstændigheder fejre sit 30 års jubilæum som professionel musiker. Ikke at han nogensinde valgte, at det var det han skulle være - men virkeligheden formede sig altså sådan, at Poul Krebs i 1978 fik sin første pladekontrakt og siden har levet af og for musikken. Med større eller mindre held sådan rent økonomisk - men altid med ønsket om at forfølge ”duften af frihed”, som han selv beskriver den følelse der har drevet ham igennem alle årene.
De mange år på de skrå scener fejres nu med et retrospektivt bokssæt, hvor Poul Krebs´ karriere - fra det allerførste album og frem til en helt ny sang - nu samles på 5 CDer og 1 DVD under overskriften ”Signatur”. Sættet er sat kronologisk sammen – og den første disc åbner med sange fra Poul Krebs´ første album ”Efter Stormen”, der udkom i 1979 og ikke har været tilgængeligt i mange år. De fire af boksens CDer koncentrerer sig om at samle en lang række af de bedste sange fra Krebs´ imponerende bagkatalog – inklusive de største hits, de store publikumsfavoritter og enkelte af de glemte, men stadig holdbare sange. Tilsammen højdepunkterne fra de i alt 17 albums Poul Krebs har udgivet indtil nu, hvor flere af de tidlige har været ude af handel i mange år.

Med et repertoire af nye, gemte eller glemte sange er disc 5 et virkeligt overflødighedshorn for alle der har fulgt Poul Krebs gennem årene. Her finder man både den helt dugfriske single ”Selvhenter” – og andre aldrig udgivne numre som ”La mig stå lidt på stationen” og ”A Never Ending Show”. Her finder man også Krebs´ udgaver af andres sange som Lyle Lovetts ”Walk Through The Bottomlands” (indspillet live med RadioUnderholdningsOrkestseret), Klaus Rifbjergs og Bent Fabricius-Bjerre´s ”Duerne flyver” (indspillet til en DR2 temaaften om Rifbjerg) og Morten Korch sangen ”Er du dus med himlens fugle” (fra et endnu ikke udgivet album, hvor en lang række kendte sangere og skuespillere synger hits fra Morten Korch-film) – heller ingen af disse tre sange har været udgivet før. Disc 5 rummer også single-udgaverne af sange som ”Håbløs fan” og ”Magiske Snefnug”, der tidligere kun har været tilgængelige som downloads – og byder derudover på en lang række andre sange, der ikke forefindes på noget Krebs-album, men er hentet fra forskellige andre sammenhænge.

Endelig rummer bokssættet også en hel DVD, med Poul Krebs fanget på levende billeder over et tidsrum på næsten 25 år. Det er bl.a. lykkedes at finde Poul Krebs´ allerførste video ”Den Sidste Café”, lavet i 1984 til albummet ”Nat nu (under stjernerne)”. Her er stærke koncertoptagelser med forskellige af Krebs´ suveræne backingbands - både Kavaleriet, Bookhouse Boys og Bookhouse Family. Her er optagelser fra den husbåd i Amsterdam hvor Poul Krebs skrev ”Sådan nogen som os” – og en helt ny optagelse fra sommeren 2007, med ophavsmandens egen udgave af hittet ”Sweetheart”, der for mange år siden blev givet til hans daværende korsanger Henning Stærk, der fik lidt af en solo-karriere ud af den sang. DVDen rummer omkring 30 sange – og giver også plads til video-versionerne af Krebs-hits som bl.a. ”Fri som et forår”, ”Morgendagens tåber”, ”Morrisson, Dylan & Elvis” og ”På en kaj i Kalundborg”.

Poul Krebs ”Signatur” udkommer på SonyBMG den 22. oktober 2007 – og i starten af 2008 drager Poul Krebs & band på Danmarks-turne i forlængelse af boks-sættet.POUL KREBS – LIVE SOMMER 2007

- platin til ”Ku Den Næste Dans Blive Min”
- sommertur 2007 godt igang

Poul Krebs startede sin omfattende sommertur 2007 med en forrygende koncert på festivalen i Jelling,
hvor mere end 20.000 mennesker i den forgangne weekend var samlet til rockfest.
Ved den lejlighed fik Poul Krebs og bandet overrakt platinplader salget af det seneste album
”Ku Den Næste Dans Blive Min?” der udkom i efteråret 2006.
Sæsonen 2006 – 2007 er virkelig en af de helt store i Poul Krebs´ efterhånden lange karriere.
Han gik #1 på salgslisten med albummet ”Ku Den Næste Dans Blive Min?” - hvis succes gjorde Poul Krebs til en af de 10 mest sælgende danske solister/bands i 2006.
Sange som ”Når Det Bli´r Sommer”, ”Mesterværk” og ”Ford Anglia” har roteret flittigt på radiostationerne – og live har Poul Krebs & Band begejstret tusindvis af publikummer, dels på sidste års Grøn Koncert turné og dels på vinterturen 2006 – 2007, hvor det blev til 25 overvejende udsolgte og svært roste koncerter i hhv. november og februar.


Maj 2007POUL KREBS – KLAR TIL 2007
- blandt de 10 mest sælgende danske solister/bands i 2006
- de første koncerter udsolgt på februar turen 2007

Der var intet at sætte en finger på. Super-stemning. Hamrende god lyd i hallen med usandsynligt højt til loftet. Og et veloplagt orkester på scenen. (Herning Folkeblad)

Troubaduren tog publikum med storm. (Vejle Amts Folkeblad)

Den næsten-sindssyge Johnny, den stille nat under Fælledparkens træer og alle tiders Ford Anglia er blevet dansk
Det travle turnéprogram fortsætter sommeren over, hvor Poul Krebs spiller ikke mindre
end 26 koncerter rundt om i Danmark. Selvfølgelig i selskab med det skarpe hold af musikere
der har gjort de seneste koncerter til noget ganske særligt: Per Chr. Frost (guitar og vokal), Christer Jansson (trommer og percussion), Morten Buchholtz (piano, orgel og keyboards)
og Peter Kjøbsted (bas og vokal) – og selvfølgelig med Krebs selv på vokal, guitar og mundharpe.

Live sommeren 2007: Jelling Festival (25/5), Frederikshavn Rockparty (26/5),
Herning Rocker (27/5), Odense – Den Fynske Landsby (1/6), Skive Beachparty (2/6),
Nordborg Nordals Festival (8/6), Skælskør Rod I Rocken (9/6), Skanderborg Sølund Festival (13/6),
Horsens Lunden (15/6), Rock I Holstebro (16/6), Owen Luft Nordenskov (23/6), Thy Rock Thisted (23/6), Haderslev Kløften Festival (29/6), Vig Festival (5/7), Kolding Stadion (6/7), Havnen Århus (7/7),
Samsø Festival (20/7), Løkken Koncert (21/7), Skovdalen Ålborg (27/7), Open Air Varde (28/7),
København Tivoli (3/8), Frederikssund Festival (4/8), Danmarks Smukkeste Festival Skanderborg (10/8), Rock I Assens (11/8), Randers Teltet (17/8) og Ribe Kvik Rock (18/8).

Meget mere på websiten: www.poulkrebs.dk


Sjæl på kulturkanon-niveau, og salen tunede taknemmeligt tungen ind på den melodiøse madding. (Jyske Vestkysten)

…tilbage til selve musikken. Den var forrygende. Og fornyende. (Nordjyske Stiftstidende)

Det forgangne år 2006 var et af de helt store i Poul Krebs´ efterhånden lange karriere. Han gik #1 på salgslisten med albummet ”Ku Den Næste Dans Blive Min?” - der med næsten 40.000 solgte nu nærmer sig platinstatus og hvis succes gjorde Poul Krebs til en af de 10 mest sælgende danske solister/bands i 2006. Sange som ”Når Det Bli´r Sommer” og ”Mesterværk” hørte til blandt årets store radiofavoritter. Sommeren over var Krebs og band blandt hovednavnene på Grøn Koncert - og i november var vinterturneen nærmest ét langt triumftog, med udsolgt på 13 af de 14 spillesteder turen besøgte.

2007 bliver også et stort live-år for Poul Krebs & Band. Anden del af Danmarks-turneen indledes med en ekstrakoncert på Train i Århus den 2. februar – og den er allerede udsolgt i forsalg. Også koncerten i Grenå den 8. februar meldes udsolgt – og der er godt gang i billetsalget i de øvrige 9 byer turen kommer forbi. Endvidere er en omfattende sommerturne under planlægning.

Poul Krebs Live 2007 fortsætter med det skarpe hold af musikere der gjorde koncerterne i 2006 til noget ganske særligt: Per Chr. Frost (guitar og vokal), Christer Jansson (trommer og percussion), Morten Buchholtz (piano, orgel og keyboards) og Peter Kjøbsted (bas og vokal) – og selvfølgelig med Krebs selv på vokal, guitar og mundharpe.
Februar tour 2007: Århus, Train 2/2 (udsolgt), Esbjerg, Tobakken 3/2, Grenå, Kulturhuset 8/2 (udsolgt), Silkeborg, Musikhuset 9/2, Tønder, Kulturhuset 10/2, Ballerup, Baltoppen 15/2, Næstved, Kulturcenter 16/2, Rønne, Musikhuzet 17/2, Roskilde, Gimle 22/2, Hørsholm, Trommen 23/2 og Slagelse, Musikhuset 24/2.
Meget mere på hjemmesiden: www.poulkrebs.dk
Yderligere oplysninger:
Skandinavian
Skolebakken 7
8000 Århus C
86127722POUL KREBS – VINTERTUR 2006
- tæt på udsolgt overalt


Der er røde lygter foran de fleste af de spillesteder der i løbet af november 2006 får besøg af Poul Krebs og hans nye band – som en naturlig følge af den store succes for det nye Krebs-album ”Ku Den Næste Dans Blive Min?”. Albummet har i to måneder konstant været blandt de 10 mest solgte albums i Danmark. Efter bare en måned var der guld – og da albummet nu har rundet de 30.000 solgte, ligner det platin inden jul.

Den 3. november starter Poul Krebs og band en landsdækkende turne på spillestedet Tobakken i Esbjerg.
Her er billetterne for længst revet væk – og det samme gør sig gældende på de fleste af de spillesteder der besøges på den 14 koncerter lange turne. Pt. er der kun billetter at få til koncerterne i København (9/11), Frederikshavn (11/11), Greve (17/11, meget få bill.) og Skive (22/11, meget få bill.). Ekstra koncerter er for længst arrangeret i Århus og Esbjerg, ligesom en række nye byer kommer på turneplanen i februar 2007, hvor følgende byer besøges: Århus, Train (2/2), Esbjerg, Tobakken (3/2) Grenå, Kulturhuset (8/2), Silkeborg Musikhus (9/2), Tønder Kulturhus (10/2), Ballerup, Baltoppen (15/2), Næstved Kulturcenter (16/2), Rønne, Musikhuzet (17/2), Roskilde, Gimle (22/2), Hørsholm, Trommen (23/2), Slagelse Musikhus (24/2).

Novemberturen bliver også premiere på Krebs´ nye liveband. Efter en række år med det han selv kaldte ”mit yndlings big band” er der nu skåret ind til benet - og det er en særdeles skarp kvartet der står bag Poul Krebs ved vinterkoncerterne: Per Chr. Frost (guitar), Peter Kjøbsted (bas), Morten Buchholtz (keyboards) og Christer Jansson (trommer).

Meget mere på den officielle hjemmeside: www.poulkrebs.dk

Nærmere oplysninger, aftaler om interviews etc.
Katja Lynge, promotion manager CMC
Direkte telefon: (+45) 96 311 719, Mobil: (+45) 2212 2408
E-mail: katja@cmc.dk


POUL KREBS – NOVEMBERTUR 2006
- nyt album, nyt band og Danmarksturné

2006 bliver et af de særdeles udadvendte år for Poul Krebs. Tidligt på året var han bagmand på både albummet og projektet ”Postkort Fra Livet” – og på sommerplanen stod bl.a. deltagelse i årets Grønne Koncerter. Og så har den travle musiker også lige nået et godt og kreativt ophold i studiet, for dér at indspille et helt nyt solo-album - der under titlen KU DEN NÆSTE DANS BLIVE MIN? udkommer den 1. september
Det er det første album udelukkende med nye sange fra Krebs siden 2003 – og den perfekte follow up på live-albummet ”På En God Dag” (2005), der efterhånden nærmer sig 60.000 solgte eksemplarer. Som en forsmag på det kommende album udsendte Krebs i slutningen af maj singlen NÅR DET BLI´R SOMMER – der viste sig at være en sand sommerbebuder. Varmegraderne steg betragteligt i ugerne efter udgivelsen. Sangen strøg straks til top på radioernes spillelister - og efter et smuglyt på flere af de nye sange, kan vi godt røbe så meget, at singlen blot er en af mange potentielle klassikere på den kommende plade, der sagtens kunne bliver en af de helt store i Poul Krebs´ karriere.

KU DEN NÆSTE DANS BLIVE MIN? er fortrinsvist indspillet i Dansebjerg Studiet på Samsø – og med sig i studiet har Poul Krebs haft et tæt hold af stærke musikere, de samme der også drager med ham på Danmarks-turne i november: Per Chr. Frost (elektrisk guitar og kor), Peter Kjøbsted (bas og kor), Christer Jansson (trommer og percussion) og Morten Buchholtz (tangenter).

Danmarks-turneen starter den 3/11 på Tobakken i Esbjerg og slutter en lille måneds tid efter på Godset i Kolding den 25/11. Undervejs rammer Poul Krebs og band også Herning (Fermaten XL 4/11), Odense (Magasinet 8/11), København (Store Vega 9/11), Vejle (Torvehallerne 10/11), Frederikshavn (Det Musiske Hus 11/11), Sønderborg (Sønderborghus 15/11), Århus (Train 16/11), Greve (Portalen 17/11), Holbæk (Elværket 18(11), Skive (Skive Theater 22/11), Ålborg (Skråen 23/11) og Horsens (Horsens Ny Teater 24/11).


Juli 2006POUL KREBS SOLO ´06
- første solotur i fire år

Når Poul Krebs den 7. marts 2006 indleder sin solotur i Bakkehuset i Ikast, er det første gang i fire år den populære sanger og sangskriver drager alene på Danmarks-turne. Til gengæld vil dem der tidligere har overværet Poul Krebs alene i selskab med sine guitarer, sine sange og sine skæve historier, på forhånd vide at der her er tale om en ganske særlig oplevelse. Turen i 2002 var totalt og aldeles udsolgt måneder i forvejen – og sådan vil det sandsynligvis også blive denne gang. Sætlisten skrives først undervejs i koncerterne og skifter aften efter aften – men bringer som regel Poul Krebs omkring både de største hits og de mere sjældne perler i sangbogen. Og samtidig plejer Krebs også at bruge sine soloture som stedet, hvor helt nye sange for første gang møder publikum.Sæsonen 2005 cementerede Poul Krebs´ status som medlem af dansk musiks absolutte superliga. Mere end 50.000 eksemplarer er der efterhånden solgt af koncert-albummet ”På En God Dag” – der i langt over et halvt år var blandt de 100 bedst solgte albums i DK. Fra det fine album føjede sange som titelnummeret og ”Håbløs Fan” sig til den efterhånden lange række af store radiofavoritter fra Krebs. Ved juletid ´04 udkom Krebs´ første julesingle ”På En Bænk I En Park I December” – der blev en af sidste juls største træffere på bl.a. P4 og som sandsynligvis vil høre til de uundgåelige fra dansk radio i mange julemåneder fremover.

2005 var også et af Krebs´ bedste live-år nogensinde. Det startede med en omfattende – og stort set udsolgt - turne i februar/marts og fortsatte med mere end 30 koncerter i løbet af sommeren, hvor Krebs og hans fænomenale liveband optrådte for omkring 200.000 tilskuere.

Sommerturen ´05 sluttede først med udgangen af august måned – og da var Poul Krebs allerede i fuld gang med sit næste store projekt ”Postkort Fra Livet”. P4 har inviteret lytterne til at sende deres bedste historier ind til stationen – og har bedt Poul Krebs om at finde de bedste blandt de indsendte historier og forvandle dem til nye og langtidsholdbare danske sange. Poul Krebs vil i samarbejde med en lang række af sine kollegaer indsynge og indspille disse nye sange – der finder vej til Danmarks største radiokanal fra slutningen af oktober i år. Et album med sangene fra ”Postkort Fra Livet” udkommer i begyndelsen af 2006. Efter solo-turen i marts ´06 påbegynder Poul Krebs arbejdet med et nyt studiealbum.

Poul Krebs Solo 2006: 07/3 Ikast, Bakkehuset, 08/3 Vostrup Musikhus, 09/3 Slagelse Musikhus, 10/3 Frederiksværk, Gjethuset, 11/3 København (lukket arr.), 15/3. Nykøbing Mors, Morsø Teater, 16/3 Århus, Train, 17/3 Fåborg, Helios Teateret , 18/3 Odense, Magasinet, 22/3 Næstved Ny Ridehus, 23/3 Hørsholm, Trommen, 24/3 Rødovre, Viften og 25/3 København, Amager Bio.

Web: www.poulkrebs.dk / www.skandinavian.dkPOUL KREBS & BAND – SOMMEREN 2005
- omfattende sommertur med stort band og et par nye musikere

Sæsonen 2004/2005 har indtil videre været ganske fornem for Poul Krebs. I oktober 2004 udgav han dobbeltalbummet ”På En God Dag”, der efterhånden har ligget et halvt år på hitlisten, og som for længst har givet platin-plader for langt over 40.000 solgte eksemplarer. I februar/marts 2005 spillede Poul Krebs og hans mere intime orkester en lang række fornemme koncerter i Danmark – og der var stort set udsolgt overalt, med mere end 15.000 tilskuere på plads i de musikhuse og teatre der havde besøg.
Og nu er det så snart sommer – og det betyder at Poul Krebs samler sit store festorkester omkring sig, for at give ikke mindre end 28 koncerter i det danske sommerland. Grundstammen i bandet er de samme suveræne musikere der har spillet med Krebs siden 1999 – Per Chr. Frost (guitarer), Lars Daugaard (trommer), Allan Nagel (bas), Morten Buchholtz (tangenter) og Ena Egelund (kor). Men til de kommende koncerter, er orkesteret udvidet med endnu to stærke musikere, der ikke tidligere har spillet med Poul Krebs – nemlig percussionisten Jens Jones (der bl.a. har spillet med Gnags, Mek Pek, King Kane og Camille Jones) og guitaristen Rolf Hansen (der blandt mange andre har optrådt med Sanne, Lars H.U.G. og Søs Fenger). I alt 7 musikere og én Poul Krebs – og tilsammen hvad der skal til for at skabe en god fest under åben himmel. Repertoiret sommeren 2005 bliver lutter highlights fra det efterhånden omfattende Poul Krebs katalog – så publikum kan godt begynde at glæde sig til genhør med en lang række af favoritterne.

Poul Krebs & Band live sommeren 2005: 27/5 - JELLING FESTIVAL, 28/5 - FREDERIKSHAVN, ROCKPARTY, 04/6 - ESBJERG ROCK, 09/6 - SKANDERBORG, SØLUND (lukket arr.), 10/6- NORDBORG, NORDALSFESTIVAL, 11/6 - HARBOØR, HAZE OVER HARUM, 17/6 - HADERSLEV, KLØFTEN FESTIVAL, 18/6 - ÅLBORG, SKOVDALEN, 25/6 - SKÆRBÆK OPEN AIR, 1/7 – NIBE FESTIVAL, 02/7 - SKAGEN FESTIVAL, 10/7 - GILLELEJE, BAKKEFESTEN, 11/7 - VORDINGBORG FESTUGE, 22/7 - ØSTER HURUP OPEN AIR,
23/7 - SAMSØ FESTIVAL, 29/7 - EBELTOFT OPEN AIR, 30/7 - VARDE OPEN AIR + BORK HAVNEFESTIVAL, 05/8 - KALUNDBORG ROCKER, 06/8 - ÅBENRÅ, ROCK I ÅBENRÅ,
11/8 - SKANDERBORG, DK’s SMUKKESTE, 13/8 – NYBORG SLOTSROCK + RINGSTED FESTIVAL, 19/8 - KØBENHAVN, TIVOLI, 20/8 - VEJEN OPEN AIR, 26/8 - HORSENS, LUNDEN og 27/8 - RØDKÆRSBRO OPEN AIR + BRANDE, ROCK I REMISEN.


April 2005


POUL KREBS – PLATIN, NY SINGLE & TURNE

- platin til ”På En God Dag”
- ny single: ”Håbløs Fan” indspillet Sverige
- på turne i det ganske danske Danmark i februar og marts
- de første koncerter er allerede udsolgte

Med mere end 40.000 solgte eksemplarer af ”På En God Dag” har Poul Krebs indledt 2005 med at modtage en fornem platinplade. Dobbelt albummet har i månedsvis været blandt de mest solgte i Danmark - og med platinpladen i hus, betyder det at Krebs nu kan fejre 10 år, hvor alle hans udgivelser er solgt til enten guld- eller platinstatus.

”På En God Dag” indeholder både klassikerne, de mere ”hemmelige”
Aarhus: Nørre Allé 70A 1 - 8000 Aarhus C - tel. 86127722