skandinavian_artister > PEPPERMINT B

PEPPERMINT B
Manden bag Peppermint B er Steffen Westmark fra The Blue Van, som har bevæget på både den hjemlige og internationale musikscene i en årrække, og som Peppermint B udfolder Steffen en ustoppelig lyst til at skrive opløftende musik, der indkapsler følelsen af kærlighed, den sidste sommerdag og de små mindeværdige anekdoter.
Aktuelle koncerter
PEPPERMINT B
Ingen aktuelle koncerter
Luk
PEPPERMINT B
Den spritnye single ”New to Me” starter med et tema med det samme sætter sig fast i den musikalske hukommelse, for derefter at blive afløst af et stramt, nærmest marcherende vers, hvor Peppermint Bs karakteristiske vokalarbejde tager lytteren i hånden frem til det store omkvæd, hvor sangens titel udsynges imellem erfaringerne ”A life lived in many stages / Is a life well spent well, baby / Try to See / The sparkle in people’s faces / Is to really embrace them”.

“New to Me” er tilgængelig på download- og streamingtjenester fra fredag d. 13. januar.

“"New To Me” handler om at omfavne alle perioder af livet og fortiden som en essentiel del af hvem du er for derigennem at blive bedre til at se det gode i folk. Samtidig leger sangen med tanker om, at vi for evigt gentager dette liv, som vi lever i et endeløst loop, hvorfor forskellige situationer fremstår, som om man har oplevet dem før. Det er en forestilling om, at energien mellem mennesker kan overføres på tværs af disse gentagelser af. Musikalsk har jeg prøvet at holde nummeret så simpelt og effektfuldt som muligt." fortæller Steffen Westmark

Peppermint B udgiver sit debutalbum Head Perfume d. 3. marts 2017. Den stærke og legende vokal er, som på singlerne, i centrum hele albummet igennem, imens de musikalske arrangementer trækker på elementer fra 90’ernes indierock/dreampop-scener med et snert af psych og endda lidt bossanova. Fans af navne som The Walkmen, Tame Impala og Woods kommer ikke til at lytte forgæves til Peppermint B.
Aarhus: Nørre Allé 70A 1 - 8000 Aarhus C - tel. 86127722