skandinavian_artister > KrebsFalch

KrebsFalch – LIVE SOMMEREN 2017
Da Poul Krebs og Michael Falch i efteråret ´15 startede deres fælles projekt, var det ikke til at forudse, at kombinationen af de to, ville blive et af landets mest populære navne, både på album og live. Men sådan er det gået. Publikum kunne simpelthen ikke få nok af KrebsFalch i 2016 – og derfor har duoen besluttet sig for at samle det store hold igen i sommeren 2017, for at spille en række udvalgte festival- og open air koncerter.
Aktuelle koncerter
KREBSFALCH
Ingen aktuelle koncerter
Luk
KrebsFalch – LIVE SOMMEREN 2017
KrebsFalch udsendte i slutningen af 2015 deres første album som duo. Titlen var ”Tomandshånd”. Albummet var ”Ugens Album” på P4 ved release og kanalen har løbende roteret nye træffere som titelnummeret, ”Frit Svævende” og ”Herfra til Evigheden”. ”Tomandshånd” havde solgt til guld efter bare en måned i handelen. Siden er der også uddelt platinplader til Poul Krebs og Michael Falch – og det populære album var oppe som #11 på listen over de mest solgte sidste år. Det blev til en lang række udsolgte indendørs koncerter – og sommeren over spillede duoen for publikums i titusindvis. Ingen tvivl om, at KrebsFalch igen vil begejstre deres store publikum, når de i sommeren 2017 tager en tur til under åben himmel.
Bag sig, både på albummet og live, har Michael Falch og Poul Krebs et særdeles stærkt band, der består af musikere fra begges faste orkestre: guitaristerne Lars Skjærbæk, (der også har produceret ”Tomandshånd”) og Rune Kjeldsen, trommeslagerne Peter Dombernowsky og Rasmus Valdorf, bassisten Troels Skjærbæk og tangentspillerne Christoffer Møller og Palle Hjorth.
www.facebook.com/Falchmichael
www.facebook.com/poulkrebs

Yderligere oplysninger…
…et band, der ikke var til at stoppe mødte bare et publikum, der ikke var til at mætte, og sød musik opstod. Sangene fra "Tomandshånd" kom for alvor til sin ret flankeret af et velspillende, stort liveband og et par yderst veloplagte værter i form af Poul Krebs og Michael Falch.
(Gaffa, liveanmeldelse, 5 stjerner)

Sammen med de mere end 2000 ellevilde tilskuere i Den Fynske Landsby kan jeg roligt konkludere, at jeg om både 20 og 30 år vil se tilbage på denne koncert, som noget nærmest overjordisk.
(Fyens Stiftstidende, liveanmeldelse, 6 stjerner)

KrebsFalch leverede ugens blues. Og den var voksen og smuk.
(Aarhus Stifstidende, liveanmeldelse, 5 stjerner)KREBS FALCH: SUCCESALBUM, UDSOLGT VINTERTUR, KLAR TIL SOMMEREN ´16

”Langtidsholdbar drømmeduo”, lød overskriften i Fyns Stiftstidendes seks stjernede koncertanmeldelse af Michael Falch og Poul Krebs fælles koncert i Den Fynske Landsby i forsommeren ´15.

Anmelderen skrev videre om ”en af den slags koncerter, såvel band som publikum husker resten af livet” og ”Sammen med de mere end 2000 ellevilde tilskuere i Den Fynske Landsby kan jeg roligt konkludere, at jeg om både 20 og 30 år vil se tilbage på denne koncert, som noget nærmest overjordisk.” Store og ikke mindst sjældne ord fra en dansk musikanmelder, men meget dækkende for den intense og varme oplevelse publikum fik på Michael Falch og Poul Krebs første fælles bandkoncert.
Nu kan resten af Danmark også glæde sig til at høre KrebsFalch – der den 25. februar starter en omfattende Danmarksturne, der i løbet af 17 koncerter bringer dem rundt til en række af vores største indendørs spillesteder. Interessen for at opleve KrebsFalch har været enorm. Der vil være udsolgt overalt hvor turen når frem – og mere end 20.000 gæster forventes at have oplevet KrebsFalch og band, når denne del af koncertaktiviteterne slutter i starten af april.
Sommeren over vil KrebsFalch være at finde på de store scener til festivaler og open air koncerter rundt omkring i Danmark – og deres fælles tur slutter først den 10. september. Passende nok bliver turens allersidste koncert afholdt i Den Fynske Landsby, hvor hele det lange forløb startede i maj 2015.
KrebsFalch udsendte i november deres første album som duo. Titlen er ”Tomandshånd”. Albummet var ”Ugens Album” på P4 ved release – og har siden udgivelsen ligget højt på salgslisten. Der er tale om lutter nyskrevne sange, lavet til dette projekt – der ifølge de to hovedpersoner har været meget længe undervejs:
”Gennem de sidste 10 år har vi løbende talt om hvornår vi skulle lave noget sammen, sådan rigtigt både på scenen og i studiet”, fortæller Poul Krebs og fortsætter: ”Med vores helt eget dreamteam bag os og en bunke nyskrevne sange foran os”.

Michael Falch supplerer:
"Poul og jeg har kendt hinanden siden 80erne. Vi fandt hurtigt ud af, at vores fælles tilgang til mangt og meget og vores vist nok meget forskellige temperamenter skabte en rigtig god synergi, når vi arbejdede sammen. Vi har dog holdt meget igen med vores samarbejde de senere år for ikke at risikere at drive rovdrift på dette koncept, men efter et par år med kraftig medvind for os begge kommer vi nu med stort overskud til det fælles projekt.”

Bag sig, både på albummet og ved de kommende koncerter, har Michael Falch og Poul Krebs et særdeles stærkt band, der består af musikere fra begges faste orkestre: guitaristerne Lars Skjærbæk, (der også har produceret ”Tomandshånd”) og Rune Kjeldsen, trommeslageren Peter Dombernowsky, bassisten Troels Skjærbæk og tangentspillerne Christoffer Møller og Palle Hjorth.

Samarbejdet mellem Poul Krebs og Michael Falch startede i 1995, hvor de, sammen med Steffen Brandt, optrådte under navnet De Tre Tenorer. Siden har Michael Falch og Poul Krebs været jævnlige gæster ved hinandens koncerter – og har været på flere totalt udsolgte turneer som akustisk duo. Som solister er både Poul Krebs og Michael Falch stadig blandt landets mest populære og deres tre respektive albumudgivelser i 2014 var alle blandt årets 30 mest solgte albums i Danmark.

https://www.facebook.com/Poulkrebs
https://www.facebook.com/Falchmichael
http://skandinavian.dkMICHAEL FALCH OG POUL KREBS KLAR MED ALBUM OG TOUR
Fælles album på gaden 13. november – fulgt af stor tur i 2016

”Langtidsholdbar drømmeduo”, lød overskriften i Fyns Stiftstidendes seks stjernede koncertanmeldelse af Michael Falch og Poul Krebs fælles koncert i Den Fynske Landsby i forsommeren.
Anmelderen skrev videre om ”en af den slags koncerter, såvel band som publikum husker resten af livet” og ”Sammen med de mere end 2000 ellevilde tilskuere i Den Fynske Landsby kan jeg roligt konkludere, at jeg om både 20 og 30 år vil se tilbage på denne koncert, som noget nærmest overjordisk.”
Store og ikke mindst sjældne ord fra en dansk musikanmelder, men meget dækkende for den intense og varme oplevelse publikum fik på Michael Falch og Poul Krebs første fælles bandkoncert. Nu kan resten af Danmark også glæde sig til at høre Falch og Krebs – der den 13. november udsender deres første album som duo og med kun nyskrevne sange. Albummet følges op af koncerter landet over i løbet af 2016.

”Gennem de sidste 10 år har vi løbende talt om hvornår vi skulle lave noget sammen, sådan rigtigt både på scenen og i studiet”, fortæller Poul Krebs og fortsætter: ”Med vores helt eget dreamteam bag os og en bunke nyskrevne sange foran os.

Michael Falch supplerer:
"Poul og jeg har kendt hinanden siden 80erne. Vi fandt hurtigt ud af, at vores fælles tilgang til mangt og meget og vores vist nok meget forskellige temperamenter skabte en rigtig god synergi, når vi arbejdede sammen. Vi har dog holdt meget igen med vores samarbejde de senere år for ikke at risikere at drive rovdrift på dette koncept, men efter et par år med kraftig medvind for os begge kommer vi nu med stort overskud til det fælles projekt, der nok vil optage os i et halvandet års tid.”

Bag sig har Michael Falch og Poul Krebs et særdeles stærkt band, der består af musikere fra begges faste orkestre: guitaristerne Lars Skjærbæk, (der også producerer albummet) og Rune Kjeldsen, trommeslageren Peter Dombernowsky, bassisten Troels Skjærbæk og tangentspillerne Christoffer Møller og Palle Hjorth.

Samarbejdet mellem Poul Krebs og Michael Falch startede i 1995, hvor de, sammen med Steffen Brandt, optrådte under navnet De Tre Tenorer. Siden har Michael Falch og Poul Krebs været jævnlige gæster ved hinandens koncerter – og har været på flere totalt udsolgte turneer som akustisk duo. Som solister er både Poul Krebs og Michael Falch stadig blandt landets mest populære og deres respektive albumudgivelser i 2014 var begge blandt årets 20 mest solgte albums i Danmark.

http://skandinavian.dk

Poul Krebs og Michael Falch drager på fællesturné i 2016 og billetsalget er i fuld gang.

Se alle datoer og link til billetter her:


25.2 Aarhus Musikhuset billetlugen.dk

26.2 Vejle Musikteater vejlemusikteater.dk

27.2 Ringsted Kongrescenter billetnet.dk

28.2 København DR Koncerthuset dr.dk/Koncerthuset

03.3 Næstved Grønnegades Kaserne billetten.dk

04.3 Aalborg Nordkraft skraaen.dk

05.3 Herning Kongrescenter billetnet.dk

10.3 Grenå Pavillonen pavillonen.dk

11.3 Skive Limfjordscenter kclimfjord.dk

12.3 Randers Værket vaerket.dk

17.3 Horsens Ny Teater billetlugen.dk

18.3 Esbjerg Musikhuset mhe.dk

19.3 Odense Koncerthus billetten.dk

01.4 Holstebro Musikteater billetten.dk

03.4 København DR Koncerthuset dr.dk/Koncerthuset

04.4 København DR Koncerthuset dr.dk/Koncerthuset

Aarhus: Nørre Allé 70A 1 - 8000 Aarhus C - tel. 86127722