skandinavian_artister > Klub 27

Klub 27
Klub 27 er gadedrengene, som rapporterer direkte ude fra minefeltet. De leverer udødelig ungdomsenergi i en cocktail af opdateret 60er psykedeliskrock blandet med en rappers flow. Mixturen er unik og overraskende velsmagende! Musikken taler direkte til dig med yderst charmerende takter fra start til slut.
Aktuelle koncerter
KLUB 27
Ingen aktuelle koncerter
Luk
Klub 27
KLUB 27 - udødelig ungdomsenergi i en cocktail af opdateret 60er psykedeliskrock blandet med en rappers flow.

For karrierekanonen vinderne - KLUB 27 er vildskaben i højsædet. Her dyrkes de falske toner, den upoleret organiske lyd, og de finurlige tekster. Navnet er taget fra en berygtet dødsklub og missionen er musikalsk udødeliggørelse.

Bag projektet står musikerne Haruna James Wasaajja & Christian Guldborg Skotte. Der efter en del års eksperimentering med genre som bl.a. Hip Hop & Disco. Sammen har fundet en fælles kærlighed og Passion for 60erne & 70ernes psykedelisk garage rock/pop. Lyd universet omkring "KLUB27" tager udgangspunkt i kærligheden til det upoleret organiske musik, og projektet henter i stor grad inspiration fra navne som The Beatles, Rolling Stones, Velvet Underground, og danske Steppeulvene.

KLUB 27 har på baggrund af Nummeret ”Hallo”, en sejr i karrierekanonen, samt en række solide og energiske koncert optrædener på bl.a. SPOT, Smukfest, Offspring Festival på kort tid formået at tiltrække sig positiv opmærksomhed og omtale hos både publikum, anmelder, og branchefolk

”Klub 27 er gadedrengene, som rapporterer direkte ude fra minefeltet. Deres sange er knivskarpe, og det er en type band, mange har savnet” siger talsmand fra Smukfest og Karrierekanonen jurymedlem Poul Martin Bonde.

Det har dog ikke altid ligget i kortene at Christian og Haruna skulle beskæftige sig med rock genren. Begge har været en etableret del af den danske hip hop undergrund gennem mange år.

Christian som producer og dj for navne som Negash Ali, Haven Morgan og Kejser A. Mens Haruna tidligere har figureret som rapper under navnene ”Peacefull James” og ”Negeren”.
Men ved et tilfælde en aften i studiet på valgårdsvej i Valby blev samples skiftet ud med elektrisk guitar og teksterne blev ikke længere rappet, men sunget. KLUB 27 var skabt.

Vi var kørt døde i en hip hop sang vi havde gang i så vi tog en lille pause og som det første kan jeg huske, at Christian i pausen spillede ’000′ med Steppeulvene for mig. Jeg var solgt fra første strofe. sagde til ham lidt i sjov Fuck hiphop, vi skal lave sådan noget her i stedet . Han hentede spaden, jeg skrev nogle linjer om at have fået for mange bajere dagen forinden og tre timer senere, havde vi første demo til projektet klar, siger forsanger Haruna James Wasajja.

Ambitions niveauet er højt i KLUB 27 og gruppens medlemmer udtaler at de med projektet sigter efter at blive langtidsholdbare på den danske musikscene. De vil udødeligøres gennem musikken ligesom de medlemmer af Dødsklubben ”CLUB 27 ” som bandet har taget navnet efter en dødklub der bl.a. tæller artister som Kurt Cobain, Amy Winehouse, Jim Morrison & Jimi Hendrix der alle har det tilfælles at de døde i en alder af 27 år, men deres musik den dag idag lever videre.

Mens KLUB 27 arbejder på at færdigøre fere sange til en kommende udgivelser kan de til efteråret opleves live i det meste af landet som support for The Minds Of 99 på deres efterårs turneer.
Aarhus: Nørre Allé 70A 1 - 8000 Aarhus C - tel. 86127722